A betegség Információ útján terjed
Többen kérdezték tőlem az elmúlt néhány hónapban, mint Bach-virágterápia konzulenst, hogy hogyan látom a tavasz óta fenálló ‘korona vírus helyzetet’. Kérték, mondjam el a meglátásom, arról, hogyan lehet másképpen hozzáállni egy ilyen méretű történéshez, mert sokan érzik, hogy nem a pánikolás a megfelelő megoldás.
Szeretném megosztani saját meglátásom, bízva abban, hogy segítségül szolgál azoknak, akik felteszik maguknak ugyanezt a kérdést.
A ‘járványok’ egyik legalapvetőbb terjesztője a Félelem-keltő információ. Ez az információ lehet akár segítő szándékú és lehet manipulatív is. Mint tudjuk, manapság igen nehéz külön választani a valós állításokat a befolyásoló szándékú közlésektől. A mai világ legjellemzőbb vonása az ‘olyan mintha’ állapot. Nem lehet, vagy nagyon nehéz eligazodni az Igazság és az igazság álcájába bújtatott hamis dolgok, állítások között. Ez minden téren és síkon, sajnos igaz. Ez létre hozza a Bizonytalanság állapotát, ami a legjobb táptalaja a Félelemnek. A félelem mint egy katalizátor beindítja az ember lényében a benső, önvédelmi ösztönös folyamatokat, melyek ha hosszan fennállnak, akkor egyenes úton vezetnek el a betegséghez.
Hogyan történik: A félelem megosztja az Egész-séget és Két-ség lesz belőle, ami már egy törött érzelmi és energia-állapot. A folyamatosan fenntartott félelem érzelmi állapota egy idő után beindítja az ‘áldozatiság’ (préda állapot) ösztönének működését, mely által létrejön az Ellenség-kép. Ennek következtében egy állandó jellegű védekezés, készenléti állapot lesz úrrá az emberi elmén, ami egy idő után meggyengíti a szervezetet és az immunrendszert. Innentől kezdve minden fertőzés könnyebben ‘célba ér.’
Az érem másik oldala, a láthatatlan szférában történő hatás, a frekvenciák hatása. A félelmet keltő információk negatív frekvenciája beindítja a félelemet, az áldozati stádiumot, ami egy nagyon alacsony rezgésállapotot hoz létre az ember lényében, testében, aurájában. És ez a frekvencia-tartomány, maga a lelki-állapot minősége a kapcsolódási felület a különböző vírusok és baktériumok ugyancsak alacsony frekvenciáival. Tehát kimondhatjuk, hogy a ‘fertőzés’ rezgés-információ útján történik… Ahogyan a magyar mondja: ‘Egy húron pendül’ a kórokozó és az emberi alacsony frekvencia állapot.
Innen már, gondolom, ki lehet következtetni, hogy mi lehet a megoldás. Mivel a félelem a Tudás és a Megértés hiányából fakad, ezért a folyamat Ismerete a kulcs. Mert mint tudjuk, a Tudás felszabadít… Onnantól kezdve, hogy ismerjük a körülöttünk lejátszódó történések hatását testünkre-lelkünkre, máris ‘kézbe vehetjük’ egészségünk sorsát. Saját benső elhatározásunk szerint felvértezhetjük magunkat azzal az erővel ami távol tartja a befolyásoltságot, a félelmet, az elveszettség érzetét és azt a hiedelmet amely szerint kiszolgáltatottak vagyunk minden külső történésnek. Ha mindezt megértjük és ráérzünk, akkor a döntés lehetősége nálunk van.
Mit választunk?
Ne feledjük, az Isteni létezésben a Szabad akarat energiája működik!
Egy ilyen helyzetben mivel erősíthetjük magunkat? A legfontosabb testünk-lelkünk magas frekvencián tartása, melyet minden olyan gondolati, érzelmi vagy cselekvési tevékenységgel elérhetünk, ami kellemes, felemelő élményt nyújt. Szeretetteljes együttlét, játék, kellemes zene hallgatása vagy zenélés, alkotó tevékenység, séta, természettel kapcsolódás, kertészkedés, meditáció, ima…és az Igaz Hit ereje… első sorban Magunkban.
Mindemellett kiváló segítő társaink a Bach-virágeszenciák, melyek tökéletesen oldják a félelem, a rettegés, a pánik, az áldozatiság, a bizonytalanság, a befolyásolhatóság, a kiszolgáltatottság, a tanácstalanság érzését és bármilyen negatív érzelmi állapotot.
Felszabadítanak és kiemelnek a környezet súlyos befolyása alól.