ELSŐ NŐI LÉLEK TÉR KÖR ÉLMÉNYEI

Egy régi álmom valósult meg 2018. január 18-án: elindult útján az első Női Lélek Tér Kör!

 

Hat csodálatos nővel indult a Kör és már az első alkalommal nagyszerű összhang alakult ki 🔆

A 6 alkalomra hirdetett foglalkozás végül, közkívánatra,  tovább élt és a mai napig megtartjuk a 3 hetes találkozásokat. 

Az önsegítő, önfejlesztő, egymást támogató csoport, – mely a Bach-Virágterápia csodálatos eszmeiségében nyújt lehetőséget Nőiségünk megismeréséhez és Női mivoltunk kiteljesedéséhez, – beváltotta a hozzá fűződő reményeimet és bizalmamat. A meghitt, bensőséges, őszinte, támogató térben lehetőség nyílik a problémák, nehézségek megbeszélésére, oldására és elengedésére. Lehetőség a változásra, a fejlődésre, női eszköztárunk bővítésére, hogy azt az életet élhessük amelyre valóban vágyunk 🌟

A körben résztevevő kedves Nő-társaim élményeit olvashatjátok, melyeket Nektek, leendő Nő-társainknak szántak, hogy betekintést nyerjetek Köreinkbe.
Hálás köszönet érte 💜

Júlia:

Amikor elkezdtem ebbe az “önismereti-körbe” járni, kedvetlen voltam, bár egzisztenciálisan és egészségügyi állapotomat illetően minden rendben volt, mégis hiányzott valami, vagy valaki, utólag ,úgy gondolom magammal nem voltam jóban. Szóval adva magamnak egy esélyt, elmentem, és meglepődve tapasztaltam,hogy a nő társaim körében képes vagyok megnyílni, akár a legféltettebb titkaimról beszélni, mert hallgattak értő figyelemmel. Hamar kiderült, a legnagyobb hiányt a társtalanság okozza, képtelen voltam elhinni, hogy szerethető vagyok. Kaptam cseppeket, kíváncsian és pontosan szedtem és ídőröl ídőre változtam. Magam is csodálom azt a néma folyamatot, amit elindított bennem. Most jól érzem magam, bár még mindig létezik az úgy nevezett hullám völgy, de könnyebben kezelhető számomra. Fél éve találkoztam valakivel, és tudok vigyázni az érzésre, ez a legfontosabb most…és még valami, alapvetően boldog vagyok. Köszönöm.

Zsuzsa:

Nagyon nehéz írnom a témában. Túl sok minden kavarog bennem… A  legfőbb ok, amiért jelentkeztem a Női  Lélek  Tér Körbe, hogy személyesen ismertelek téged Ibolya és az egyéni terápiákon megtapasztaltam, hogy mennyire jól terelgettél érzelmeim útvesztőjében.  Az ott elhangzott szavak milyen sokáig elkísértek egy- egy szituációban… Az unokahúgommal közösen veszünk részt a találkozókon… Úgy éreztem az elején, hogy nekem az egyéni terápia talán intenzívebb. Viszont, az első megtapasztalásom az volt, hogy a csoport milyen módon segíti az egyén fejlődését. Az, ahogyan egy témából, mindenki felismeri a sajátját, és el tudja magát helyezni benne. Szerintem ez nagyon klassz! Mégis a legnagyobb felismerést magammal kapcsolatban az hozta , ahogyan reagálok (viselkedem) különböző személyiségű emberek körében. Ez a felismerés azért volt csodálatos , mert a hétköznapi életben is így kapcsolódom az emberekhez és ahol az elakadás jelentkezett, ott fel is fedeztem a saját problémámat. Gyönyörűen ki tudtuk dolgozni, nagyon nagy lépés volt számomra.  Köszönöm. Sokszor merítek belőle… Nagyon jó közös program az unokahúgommal, aki bontogatja szárnyait és akivel ,  azóta sokkal tartalmasabb beszélgetéseket folytatunk a tapasztalásainkról, nem amolyan ” üres fecsegés” módon. A Bach- virág cseppek számomra ” olyan ments vár” . Mindig kéznél van, mindig segít, mindig könnyebbséget hoz, és csak az enyém……Örülök, hogy rátaláltam. 

Igen, mindenkinek ajánlom a Női Lélek Tér kört , aki elindult az önismeret útján,  (annak is aki csak jó beszélgetésekre vágyik), mert ez egy újabb aspektusa annak , hogy jobban megismerjük önmagunkat. 

Zita:

Igazából nem is tudtam első alkalommal, hogy Zsuzsa hova is hívott meg. Átküldte az emailt, melyben a felhívás szerepelt, kicsit be is pánikoltam 🙂 Az első gondolatom az volt, mit keresnék én ott, én nem is tudok magamról beszélni, jaj, mi lesz velem! Szíves hallgattam Zsuzsát, mikor beszélt az élményeiről, de sokszor éreztem, hogy nekem ez “magas”. Számomra ez a kör az első, saját élményem ilyen téren. Soha nem foglalkoztam a lelkemmel, az érzéseimmel. Csak megtörténtek velem a dolgok, sodródtam az árral. Ezért örülök, hogy e kör tagja lehetek, mert bár nagyon az út elején járok, a többiek élményei, gondolatai hozzá segítenek a saját felismeréseimhez. Jó érzés, hogy elindultam/elindítottak 🙂 az önismeret útján, hogy találkoztam a Bach virág cseppekkel. Segít, hogy jól érezem magam, hogy elfogadjam magam. Egyre több mindent másképp látok, mint eddig.

Mindenkinek ajánlom a Női Lélek Tér kört, mert érdekes embereket ismerhetünk meg, izgalmas beszélgetések, felismerések részesei lehetünk és nem utolsó sorban saját magunk megismeréséhez is közelebb kerülünk.

Mónika:

Amikor fél éve csatlakoztam a kis csoportunkhoz azt hittem egy egyszeri alkalom lesz. Nagy örömömre szolgált hogy rátaláltam, hisz pont erre volt szükségem. Az utóbbi időben olyan élethelyzetbe kerültem, ami miatt megoldást kerestem a problémámra, amit ebben a gyógymódban meg is találtam. Ez a terápia szelíd megoldás, szerintem rendkívül jól működik. Az első két alkalmat kicsit szorongva ültem végig, hiszen ismeretlenek voltunk, de utána egyre oldottabb, laza, örömteli hangulatban telnek az összejövetelek. Jó hogy meghosszabbítottuk a találkozásokat, szeretek ide jönni, ez az idő csak az enyém. Úgy érzem kezdem egyre jobban megismerni önmagam, az egyensúlyom megtalálni. Egyre magabiztosabb vagyok. Sok pozitív tapasztalatot gyűjtök a többiek történeteiből, jó őket hallgatni (a legtanulságosabb). A legnagyobb tanulság számomra, amire rávilágítottak a többiek, hogy a legjobbnak hitt tulajdonságom valójában nem is az, amiről mindig azt gondoltam. Sokat köszönhetek Ibolyának és a ‘lányoknak’. Gazdagabb lettem azzal, hogy megismertem Őket. 

Mindenkinek bátran ajánlom ezt a szelíd terápiát és a csoportot, aki elbizonytalanodott élethelyzetbe került, vagy csak megismerkedne ezekkel a fantasztikus virág-eszenciákkal. Csodákra képes! Nagyon köszönöm!

Lídia:

A múlt évben, mikor a FB-on megláttam a nöi klub felhívást, azonnal megragadott. Akkor és ott éreztem ez pont nekem szól. Én magamról azt gondoltam férfias nő vagyok a műszaki érdeklődésem miatt, de itt a csoportban rávilágítottak, hogy ez nem így van. Alapjába véve  gondoskodó, házias, sütős, főzős egyéniség vagyok, csak mindig érdekeltek az autók. Valószínű, hogy engem fiúnak vártak a szüleim és Apukámmal sok időt töltöttem együtt kislány koromban az autók körül. Nekem igazi jó barátnőm nincs, a férjem a legjobb lelki barátom. Itt a csoportban nyitott fülekre találtam, akik meghallgattak, tanácsot adtak, adnak. A Bach cseppeket is tudatosan használom, mivel mindig megbeszéljük mi kerül az eszencia-keverékbe. Amire éppen szükségem van, az van venne. Életem egy olyan szakaszában vagyok éppen amikor a munkám már nem jelent örömöt, inkább terhet. Keresem az utam, mit is csinálnék inkább szívesebben. Ezen az úton is támogatást kaptam a csoportban, meghallgatva a többiek véleményét, tapasztalatait. Kaptam útmutatást a feszültségek leküzdésében, a nőiességem kitágítására. Köszönöm!