‘Mivel Érzek Egyet?’

Néhány hónapja, ahogy figyelem a körülöttem zajló történéseket, látom a Világ és benne az emberek zavarodottságát. Mindenki csak forgatja a szemét és nem talál egy biztos pontot, amelybe belekapaszkodhatna. 

Ezt az állapotot hívjuk Káosznak.

Megrepedtek a ‘filmvetítő vásznak’, folyamatosan potyognak a ‘csontvázak a szekrényből’… az ‘összeesküvés elméletek’ összeesküvés ténnyé változnak… a szemünk láttára.

Mit láthatunk a megrepedt ‘vetítő vászon’ mögött, mit találunk még a ‘szekrények’ mélyén, mi rejlik a ‘burkolat’ alatt? 

Többrétegű valóság-síkok bukkannak elő, feltárulnak új, tágabb valóság-terek, melyekre eddig nem volt rálátásunk és most nem tudjuk mit higgyünk el és mit nem. Mi átverés és mi nem? Miről szól ez a történet, amiben élünk, mi a Manipuláció része és mi az Igazság. Olyan ez, mint egy torzító-tükör-terem, ahol bármerre nézünk csak a valóság egy torz tükörképét látjuk… és elveszünk a sok kép között.

Számtalan megvilágítás, értelmezés lát napvilágot a jelenlegi globális helyzetről, az emberiség helyzetéről, a ‘vírus’ helyzetről. Ennek következtében még nagyobb zavartság, bizonytalanság és félelem lesz úrrá az emberek többségén… és ami a legrosszabb… az emberek, embercsoportok között fokozatosan erősödik az ellenségeskedés. A feszültség következtében mindenki okol, hibáztat, keresi az ‘ellenséget’. A szomszédjában, a munkatársában, a tanárokban, az orvosokban, az ország vezetésében… és ebben a beszűkült tudatállapotban nem látják meg a ‘fától az erdőt’. 

A kiszolgáltatottság állapota elvakít és észre sem vesszük, hogy mindeközben az eddigi ‘Egyetlen valóságunk’ foszlik szét körülöttük… a világunk… ahogyan eddig ismertük.

Igen, ilyen egy globális változás kezdete, ami egyszerre lehet lesújtó és felemelő, attól függően, hogy hogyan állunk hozzá és milyen szemszögből nézzük. A legfontosabb amit tehetünk, hogy elkezdünk az elménkben, az érzelmeinkben rendet rakni. Kezdjünk el mérlegelni… az OK-OKOZATI összefüggések láncolatát felderíteni, kutatni és végül SAJÁT meglátásunkat kialakítani. Nagyon fontos tudnunk, hogy amivel azonosulunk azzá válunk, így hát ne engedjük magunkat befolyásolni sem mentálisan, sem érzelmeinkben. Tekintsünk mindent pusztán információnak és ne engedjük, hogy meg-Érintsen, mert akkor behatol a Terünkbe és rombolást okoz. Nem segítségünkre válik, hanem éppen ellenkezőleg, legyengít és kiszolgáltatottá tesz. A kívülről jövő információ mérlegelés, át-rágás, át-emésztés, szelektálás nélkül, befolyása alá von, s láthatatlanul és öntudatlanul a követőivé tesz bennünket.

Tájékozódásunk folyamatában is fontos, hogy felismerjük a SAJÁT felelősségünket… a saját Életünk és a Világ alakulásában egyaránt. A Makro-világ a Mikro-világok (egyéni világok) halmaza, tehát itt lehet elkezdeni hatást gyakorolni a körülöttünk minden síkon zajló változásra. Nagyon figyelj, mert amit ma teszel vagy nem teszel az hatással lesz a holnapodra és azáltal az Emberiség holnapjára. Igen! Felelősség van rajtunk, nagy felelősség, ezt jó lenne végre tudomásul vennünk és felvállalnunk. Az eddigi kényelmes, vak sodortatás helyett a Tudatos Jelen-lét jövő építő erejét választanunk. 

Nem könnyű és nem kényelmes, tudom, de sokkal-sokkal ‘egészségesebb’ mint magatehetetlen Áldozatnak lenni!

Mindenféle információt lehet olvasni, nézni, hallgatni a világ helyzetéről – leleplezőt, feltárót, rémisztőt, biztatót… politikusat, materialistát, spirituálisat, profetikusat… A lényeg, hogy bármi érkezik a terünkbe kívülről, előbb nézzünk Magunkba és ott keressük meg az Igazságot. Engedjük át SAJÁT szűrőnkön, mert nem ajánlatos mindent válogatás nélkül ‘benyelni’… Mérgezést okoz…Lélek mérgezést. 

Viszont a teljes elutasítás sem megoldás, mert az ‘vakká’ és ezáltal kiszolgáltatottá tesz. 

Szelektálj! Elsősorban az érzéseid szerint –‘Mivel Érzek Egyet?’-, mert a gondolatok önmagunkban megvezetnek. 

Figyelj bizalommal a Lelkedre, a Szívedre, ott találsz rá a SAJÁT Igazságodra, amely egészen biztosan kivezet a Káosz állapotából                     a LYÓ (Isteni) irányba terelve a Változás folyamatában.