Ezen az oldalon azon szakemberek listája található, akikkel munkám során együttműködési kapcsolat alakult ki. A legjobb eredmény érdekében, sokszor közösen dolgozunk azon, hogy a hozzánk forduló, nehézségekkel küzdő embertársaink a lehető legkönnyebben, leghamarabb és a számukra legmegfelelőbb módon találjanak gyógyulásra.

Kattints a képekre, hogy közelebbről megismerhesd őket!

Vass Éva

Mediátor, Párkapcsolati tanácsadó

Békés, higgadt kommunikációval, a jövőre koncentrálva rendezhetjük kapcsolatainkat, egyezségre juthatunk vitás ügyeinkben. Semleges, kívülálló segítő szakemberként tisztánlátásommal, objektivitásommal, szakszerű vitavezetésemmel, a mediáció és a párkapcsolati coaching technikáival, módszereivel hatékony segítséget tudok nyújtani a legjobb SAJÁT megoldás megtalálásában. Mindezt szigorú titoktartás mellett.

Vargáné Takács Eleonóra

Diplomás shiatsu gyógyász, oktató, gyógymasszőr és kinezio tape terapeuta

Érintve lenni jó! Szerencsémre ezt masszőrként minden egyes nap megtapasztalom.  Minden szakmai tapasztalatom megszerzését az motiválja, hogy minél hatékonyabban tudjak segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak. Gyere és gyógyíts magad Te is, én a legjobb tudásommal segítelek ezen az úton.

Dr. Gajdos István

Pszichotronikus gyógyító és oktató, szellemsebész mester

Mindenki illetve, bárki lehet tudatos teremtő – ez nem iskolai végzettség kérdése. Aki eldöntötte, hogy élete irányítását saját kezébe veszi, saját sorsa kovácsává válik. Ehhez a magam részéről a tanfolyamokon és/vagy a gyógyításokon keresztül tudok segítséget nyújtani.

 

Rendetzki Klára

Masszőr

Nem lehet egy betegséget szeparáltan kezelni. A test és a lélek egész rendszerét kell helyreállítani. Ha vissza tudjuk javítani a rendszert, akkor a testünk újraindítja az öngyógyító folyamatokat, a természetes energia áramlásokat, és szépen lassan elfelejthetjük a betegségeket.

Még nincs hozzászólás

Nincs lehetőség hozzaszólásra.