Szándékom

„Nem az a feladatunk, hogy egyetlen szempillantás alatt helyrehozzuk az egész világot, hanem, hogy kinyúljunk, és megjavítsuk a világnak azt a részét, amely egy karnyújtásnyira van. Rendkívüli a hatása minden apró, nyugodt cselekedetnek, melyet egy lélek tesz azért, hogy egy másiknak segítsen, és ezzel helyreállítsa e szegény, szenvedő világ egy darabkáját.”     (Clarissa Pinkola Estés)

A derűs, örömteli lét állapot eredendő természetünk. Elérhető és valóságos lehet a mindennapjainkban. A jól-lét nem más, mint egyszerűen az az állapot, amikor hallgatva lelkünk szavára önmagunk vagyunk. Tesszük a dolgunk, és azt az életet éljük, amire hivatottak vagyunk. Belső késztetéseink határozzák meg életünket, az irányt, mely felé haladunk és az eszközeinket, módszereinket, melyek segítségével jobbítjuk önmagunkat és környezetünket.

Életem célja, hogy ezt a valóságot láthatóvá, elérhetővé tegyem az emberek számára. Segíteni átlátni a reménytelennek hitt élethelyzeteken, és meglátni, hogy mindig van másik lehetőség, másik megoldás, másik út…

Segítek kifejleszteni a tudatos bátorságot, mely elvezet bennünket a szabad választás képességéhez.

 

E-mailt írok Vissza

Még nincs hozzászólás

Nincs lehetőség hozzaszólásra.