Tapasztalataim

 

“Meggyógyulni annyi, mint elfogadni a múltat, nyitottnak lenni a jövőre, és megkockáztatni a jelen pillanatot.”

(Rüdiger Dahlke)

 

Hiszem, tudom, hogy az egészség és a gyógyulás kulcsa az önismeret. Az a tudás, melynek birtokában teljes egész-ségünkben éljük meg életünket. Harmónia, melyet lelkünk és személyiségünk között teremtünk meg. Ha ez a kettő nincs összhangban egymással, a belső egyensúlyunk felbomlik és a negatív érzelmek rétegenként rakódnak ránk eltemetve igaz önvalónk. Ez történik velünk, ha nem élünk összhangban valódi természetünkkel. Ön-megismerő folyamatom során megtapasztalt belső és külső élmények által eljutottam a megértésig: A testünkben megjelenő betegségek gyökere a bennünk lévő mély diszharmóniában rejlik, mely az érzelmi egyensúly felborulásának következménye. Amikor lelkünk és személyiségük nem egységes, konfliktus keletkezik bennünk, mely megbontja eredendő egyensúlyunkat.

 

Mi a betegség?

A lélek nyelve, jelzőrendszere, mellyel felhívja figyelmünket arra, hogy letértünk a számunkra helyes életútról, eltávolodtunk természetes önmagunktól.

 

Mit jelent a teljes körű gyógyulás?

Ha megismerjük személyiségünk, karakterünk kisebb-nagyobb árnyék ‘programjait’, akkor esélyünk van rá, hogy saját magunk feloldjuk az érzelmi gátakat, traumákat, melyek alapvetően a betegség forrásai. Így a betegséget közvetlenül az érzelmi egyensúly helyreállításával segítjük a gyógyulásban. A kezelés célja, hogy a negatív érzelmek rétegeit lehántsuk, és eljussunk a probléma magvához. A forrást megtalálva lehetőségünk nyílik a megoldás felismerésére.

Mindehhez elengedhetetlen a teljes lényünkből fakadó késztetés és az ezt követő elhatározás, eltökéltség – a változtatásra és a változásra. Ez az energia képes végig vezetni a teljes gyógyulási folyamaton!

E-mailt írok Vissza

Még nincs hozzászólás

Nincs lehetőség hozzaszólásra.