Üzenetem

“Az eszenciák képesek (mint egy gyönyörűséges zene, vagy bármilyen nagyszerű, felemelő dolog, ami inspirál bennünket) igaz természetünket a felszínre emelni, hogy közelebb kerüljünk lelkünkhöz. Így békességet teremtenek bennünk és felszabadítanak szenvedéseink alól. A gyógyírek nem a betegség megtámadásával hoznak enyhülést, hanem elárasztják testünket Felsőbb Énünk finom rezgéseivel, melynek jelenlétében a betegség úgy olvad el, mint hó a napsütésben.”

(Dr. Edward Bach)

Az egészséges, örömteli élet kulcsa: önmagunk ismerete. Az ön-ismeret, az általa elérkező ön-érzet, és ön-bizalom, az ebből fakadó természetes ön-értékelés, és a valódi ön-szeretet. Ez adja életünk valódi értelmét. Amikor mindezt elérjük, akkor kiegyensúlyozott, felszabadult életet élhetünk, mi irányíthatjuk saját sorsunkat. Az életünkért vállalt felelősség új perspektívája, amikor megértjük, hogy saját kezünkben van az erő, mellyel világunkat alakítjuk. Ez a teljes szabadság, melyről Bach doktor is ír.

Önmagunk megismerése által ismerjük meg embertársainkat. Az ön-szeretet által válunk képessé arra, hogy elfogadjunk és  szeressünk másokat. Az önérzet, és önbizalom, valamint a stabil önértékelés tesz képessé arra, hogy belső stabilitással éljük meg élethelyzeteinket. Mindezek eredménye, hogy képesek leszünk igaz, mély emberi kapcsolatok kialakítására és megélésére.

 

“Valóban azt az életet élem, amit szeretnék?”

“Valóban az vagyok, aki lenni szeretnék?”

Tedd fel az első kérdést magadnak!

E-mailt írok Vissza

Még nincs hozzászólás

Nincs lehetőség hozzaszólásra.