Könnyed szülés

A leg-Teljesebb érzés, amikor az anya segít a lányának a legnemesebb Női Életfeladat teljesítésekor. Nő a Nőnek, Anya az Anyának…mert abban vagyunk Hitelesek amit már magunk is megéltünk…

Egy szép napos reggelen, mint a mai, telefoncsengésre ébredtem. Várandós lányom hívott, hogy készüljek, mert megindult a szülés:) A második unokám jelezte, hogy világra kíván jönni:) Az első kisunokám születésénél is én kísértem el, én voltam jelen a szülésnél is. Ez a lányom kívánsága volt és én boldogan teljesítettem.

Mivel a Bach-virágok már hosszú évek óta beépültek a család életébe, természetesen akkor is magammal vittem az eszenciákból előre elkészített keveréket, a Rescue (Elsősegély) cseppeket és a Rescue krémet. Az egyéni keverék összeállításakor figyelembe vettem lányom érzelmi adottságait, félelmeit, aggályait. Emellett az ‘elengedés’ megkönnyítésére a Katángkóró és a fizikai-lelki erősítésre az Olajfa eszenciáit tettem még bele.

A Rescue cseppek és a Bach-virágeszencia keverék tökéletes segítség volt mindkét szülésnél: enyhítették a feszültséget, türelmetlenséget, a kimerültséget. Segítették az ellazulást, megkönnyítették a vajúdás fájdalmait és a szülés folyamatát -az ‘elengedést’-.

A cseppeket szórófejes üvegcsébe tettem a használat megkönnyítésére. Ilyen módon alkalmazhattuk szájba pumpálva, de kiváló volt frissítő, hűsítő permetként az arcra, homlokra, mellkasra is (a bőrről is felszívódik). A Rescue cseppeket pedig ivóvízbe tettem, melyből kis kortyonként került a szervezetbe.

Mindkét unokám születése zökkenőmentes volt és lehet mondani, hogy a megpróbáltatások mellett is jó kedéllyel, elfogadással, optimizmussal telt el a vajúdás ideje.

Csodálatos ajándék volt számomra mikor születésük után édesanyjuk pocakján fekve én is a karomban tarthattam a kis jövevényeket. Szeretetemmel üdvözölhettem őket a földi világban:)

A szülés és a vajúdás lelki, érzelmi könnyedsége miatt nem történt szülési trauma az anyánál. A babák is könnyebben élték meg a születés kihívását. Nekik 2 csepp Dió eszenciával összekevert Rescue krémmel segítettünk a nagy Változás megélésében. A csöppségek bőrére kentük a pulzus pontoknál és a fejtetőn,a Korona-csakrára. Mindkét unokám kiegyensúlyozottan, probléma mentesen élte meg élete első napjait. 

Természetesen az anyuka is folytatta a Bach-virágkeverék szedését szülés után is még néhány napig, hogy könnyebben visszanyerje erőnlétét.

Életem két legcsodálatosabb élménye volt unokáim megérkezése, melyekben a Bach-virágok, mint életünk szerves részei, velünk voltak és támogattak. Mint mindig…

A folytatásról, a kis család első heteiről, hónapjairól a következő bejegyzésben írok majd:)